Enthousiaste filmmaker m/v met ervaring

We zoeken een collega met een gezonde drive en frisse, creatieve blik. In deze functie ligt de nadruk op camerawerk en montage. Maar beschik je over bredere ervaring of juist de ambitie om je verder te bekwamen op het gebied van illustratie, animatie, concepting, tekstschrijven of regie? Dan ben je ook van harte uitgenodigd om te solliciteren. Je gaat werken met Adobe Creative Cloud Software (Premiere Pro, After Effects etc). Dus ervaring met deze pakketten komt van pas!

Zien we na een eerste kennismaking beide een mooie samenwerking zitten? Dan is het fijn dat je ook snel kunt starten! Is je interesse gewekt? Dan zien we je sollicitatie graag verschijnen via vacature@metafoormedia.nl.

Wacht niet te lang, dan kunnen we samen snel aan de slag voor mooie opdrachtgevers zoals PostNL, FBTO, De Friesland, TKP Pensioen, VNG en de Gasunie.

Over Metafoor Media

Wij zijn filmmakers. Maar dan wel met een sterke communicatie-achtergrond. Dat houdt in dat we nieuwsgierig zijn naar de context waar binnen onze opdrachtgevers onze films en animaties willen gebruiken. Hoe ingewikkelder de boodschap of communicatiedoelstelling, hoe leuker wij het vinden 😉

Helder, creatief en altijd raak.